Energji Ashta ndez dritat festive në shkollat lokale.

Në afërsi të sezonit festiv, Energji Ashta ka sjellë dhurata në shkollat lokale të Mjedës dhe Vaut të Dejës. Mjediset e secilës shkollë tani janë zbukuruar me pemë Krishtlindje të zbukuruar, duke i dhënë me tepër shkëlqim sezonit të festave. Dhuratat u mirëpritën dhe u vlerësuan veçanërisht nga fëmijët e ciklit të ulët, të cilët ndihmuan në dekorim.

Energji Ashta vazhdon të mbajë premtimin e saj për të kontribuar dhe mbështetur komunitetin lokal.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn