Ceremonia e arritjes së kuotës maksimale të stacionit elektrik të Hidrocentralit Ashta 1

Centrali elektrik Ashta 1 tashmë ka arritur kuotën maksimale   Ashtë, 5 korrik 2011. Deri në vitin 2012, projekt kompania "Energji Ashta"- një kompani e përbashët 50/50 mes kompanive austriake VERBUND dhe EVN po ndërton hidrocentralin më të madh matrix në botë. Pas vetëm një viti nga nisja e punimeve të ndërtimit, centrali elektrik Ashta… Vazhdoni me leximin e Ceremonia e arritjes së kuotës maksimale të stacionit elektrik të Hidrocentralit Ashta 1