ENERGJI ASHTA, NE I MBAJMË PREMTIMET

Viti 2020 ka qenë një vit mjaft sfidues për të gjithë botën. Në pamundësi për të udhëtuar dhe kufizime të distancës fizike, këtë vit për fat të keq ne nuk ishim në gjendje të bashkoheshim me shkollat tona fqinje për të zhvilluar projektet tona të rregullta vjetore të përgjegjësisë sociale. Në përfundim të këtyre projekteve,… Vazhdoni me leximin e ENERGJI ASHTA, NE I MBAJMË PREMTIMET

Energji Ashta dhuron për përpjekjet e rimëkëmbjes nga tërmeti në Shqipëri

Energji Ashta dhuron për përpjekjet e rimëkëmbjes nga tërmeti në Shqipëri Ndërmarrjet Publike Austriake VERBUND dhe EVN vendosën të dhurojnë përmes kompanisë së tyre të përbashkët të sipërmarrjes Energji Ashta 20.000 EUR (njëzet mijë) për Federatën Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq për përpjekjet e reagimin ndaj katastrofës dhe rimëkëmbjes në Shqipëri. Shqipëria u godit nga… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta dhuron për përpjekjet e rimëkëmbjes nga tërmeti në Shqipëri

Të rinj, të talentuar dhe të motivuar, brezi i ri po rrit vetëdijen mjedisore.

Erdhi përsëri ajo kohë e vitit, kur hidrocentrali po gumëzhinte nga zërat e fëmijëve të shkollave të mesme të Vaut të Dejës dhe Mjedës. Nxënësit i prezantuan me krenari drejtorëve menaxhues të HEC-it të Ashtës projektet e tyre vjetore mjedisore. Këtë vit ata erdhën me një ide frymëzuese ku fotografi krijuese dhe vizatime me mesazhe… Vazhdoni me leximin e Të rinj, të talentuar dhe të motivuar, brezi i ri po rrit vetëdijen mjedisore.

Energji Ashta ndez dritat festive në shkollat lokale.

Në afërsi të sezonit festiv, Energji Ashta ka sjellë dhurata në shkollat lokale të Mjedës dhe Vaut të Dejës. Mjediset e secilës shkollë tani janë zbukuruar me pemë Krishtlindje të zbukuruar, duke i dhënë me tepër shkëlqim sezonit të festave. Dhuratat u mirëpritën dhe u vlerësuan veçanërisht nga fëmijët e ciklit të ulët, të cilët… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta ndez dritat festive në shkollat lokale.

Energji Ashta mbështet aktivitetet kulturore lokale.

Në kuadër të përkujtimit ne mbarë botën të 100-vjetorit të përfundimit të Luftës së Dytë Botërore, në Shkodër u organizuan dy aktivitete. Me mbështetjen e Ambasadës Austriake, Bashkisë Shkodër dhe Energji Ashtës u prezantua një libër shumë i mirënjohur midis akademikëve të historisë, pranisë diplomatike dhe dashamirësve të kulturës. Prezantimi i librit u pasua nga… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta mbështet aktivitetet kulturore lokale.

Ditët më të ndritshme janë përpara!

Projekti shkollor i Energji Ashtës Ashtë, 6 qershor 2018   Ky është viti i pestë radhazi që fëmijë nga shkollat e Mjedës dhe Vaut të Dejës takohen së bashku me ekipin e Energji Ashtës për të shfaqur shqetësimet e tyre në lidhje me mjedisin dhe vizionin e tyre për një të ardhme më të pastër.… Vazhdoni me leximin e Ditët më të ndritshme janë përpara!

HEC- I ASHTËS HAP DYERT PËR MIQTË E VEGJËL

Data 8 qershor ishte një ditë e veçantë për ekipin e Ashtës. Sot ata mirëpritën në hidrocentral më shumë se 30 nxënës nga shkollat fqinje të Mjedës dhe të Vaut Dejës. Ekipi i Ashtës u angazhua për t‘a bërë të paharruar këtë ditë për fëmijët të cilët patën mundësi të njiheshin me një investim shumë… Vazhdoni me leximin e HEC- I ASHTËS HAP DYERT PËR MIQTË E VEGJËL

Energji Ashta ndez dritat e festës në Shkodër

Ky fund viti ka qenë veçanërisht i ndriçuar për qytetin e Shkodrës. BID (Bussiness Improvement District) Shkodra në bashkëpunim me sponsorë të tjerë si Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit , Energji Ashta dhe Bashkia Shkodër organizuan më 19 dhjetor 2015 festivalin “Shend e Verë Dritash”. Për ta bërë sa më tërheqëse zonën ishin organizuar shumë ngjarje… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta ndez dritat e festës në Shkodër

Për të dytin vit radhazi energji ashta nxit shkollat lokale për të mbrojtur mjedisin.

Ceremonia e dhënies së çmimeve për projektin e qëndrueshem “ Ta ruajmë të bukur komunën tonë” Vau i Dejës, 28 Maj 2015 Data 28 Maj shënoi finalizimin e një projekti mjedisor mjaft të gjerë dhe ambicioz “Trego vlerat, hidh në kosh plehrat ” të iniciuar nga Energji Ashta në bashkëpunim me shkollat lokale të Mjedës… Vazhdoni me leximin e Për të dytin vit radhazi energji ashta nxit shkollat lokale për të mbrojtur mjedisin.

Energji Ashta vlerësohet me “Çmimi për Praktikën më të Mirë për SME-të” gjatë Forumit Shumëpalësh për Përgjegjësinë Sociale të Korporatës, zhvilluar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në bashkë

Energji Ashta, projekt-kompania që ka ndërtuar dhe shfrytëzon me sukses hidrocentralin e Ashtës, u vlerësua me një nga tre çmimet kryesore gjatë forumit të zhvilluar më datë 11 qershor në Tiranë Tiranë, 11 qershor 2014 Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) vlerësuan këtë… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta vlerësohet me “Çmimi për Praktikën më të Mirë për SME-të” gjatë Forumit Shumëpalësh për Përgjegjësinë Sociale të Korporatës, zhvilluar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në bashkë