ENERGJI ASHTA, NE I MBAJMË PREMTIMET

Viti 2020 ka qenë një vit mjaft sfidues për të gjithë botën. Në pamundësi për të udhëtuar dhe kufizime të distancës fizike, këtë vit për fat të keq ne nuk ishim në gjendje të bashkoheshim me shkollat tona fqinje për të zhvilluar projektet tona të rregullta vjetore të përgjegjësisë sociale. Në përfundim të këtyre projekteve,… Vazhdoni me leximin e ENERGJI ASHTA, NE I MBAJMË PREMTIMET