Energji Ashta dhuron për përpjekjet e rimëkëmbjes nga tërmeti në Shqipëri

Energji Ashta dhuron për përpjekjet e rimëkëmbjes nga tërmeti në Shqipëri Ndërmarrjet Publike Austriake VERBUND dhe EVN vendosën të dhurojnë përmes kompanisë së tyre të përbashkët të sipërmarrjes Energji Ashta 20.000 EUR (njëzet mijë) për Federatën Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq për përpjekjet e reagimin ndaj katastrofës dhe rimëkëmbjes në Shqipëri. Shqipëria u godit nga… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta dhuron për përpjekjet e rimëkëmbjes nga tërmeti në Shqipëri

Të rinj, të talentuar dhe të motivuar, brezi i ri po rrit vetëdijen mjedisore.

Erdhi përsëri ajo kohë e vitit, kur hidrocentrali po gumëzhinte nga zërat e fëmijëve të shkollave të mesme të Vaut të Dejës dhe Mjedës. Nxënësit i prezantuan me krenari drejtorëve menaxhues të HEC-it të Ashtës projektet e tyre vjetore mjedisore. Këtë vit ata erdhën me një ide frymëzuese ku fotografi krijuese dhe vizatime me mesazhe… Vazhdoni me leximin e Të rinj, të talentuar dhe të motivuar, brezi i ri po rrit vetëdijen mjedisore.