Energji Ashta vlerësohet me “Çmimi për Praktikën më të Mirë për SME-të” gjatë Forumit Shumëpalësh për Përgjegjësinë Sociale të Korporatës, zhvilluar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në bashkë

Energji Ashta, projekt-kompania që ka ndërtuar dhe shfrytëzon me sukses hidrocentralin e Ashtës, u vlerësua me një nga tre çmimet kryesore gjatë forumit të zhvilluar më datë 11 qershor në Tiranë Tiranë, 11 qershor 2014 Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) vlerësuan këtë… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta vlerësohet me “Çmimi për Praktikën më të Mirë për SME-të” gjatë Forumit Shumëpalësh për Përgjegjësinë Sociale të Korporatës, zhvilluar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në bashkë

Energji Ashta bashkon forcat me shkollat lokale për të mbrojtur mjedisin

Ceremonia e dhënies së çmimeve për projektin e qëndrueshëm “Ta ruajmë të bukur komunën tonë. Trego vlerat, hidh në kosh plehrat” Mjedë/Vau i Dejës, 27 Maj 2014 Data 27 Maj shënoi finalizimin e një projekti mjedisor mjaft të gjerë dhe ambicioz “T‘a ruajmë të bukur komunën tonë. Trego vlerat, hidh në kosh plehrat” të iniciuar… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta bashkon forcat me shkollat lokale për të mbrojtur mjedisin

ENERGJI ASHTA investon në arsimin e dy nxënësve të shkollës austriake në Shkodër

Në vazhdim të angazhimit për të investuar në fushën e arsimit në komunitetin pranë HEC-it të Ashtës, projekt-kompania Energji Ashta formalizoi sot iniciativën për të mbështetur financiarisht dy nxënës të shkollës austriake “Peter Mahringer” në Shkodër. Dietmar Reiner, Drejtor Menaxhues i kompanisë Energji Ashta dhe Gerlinde Tagini, drejtoresha e shkollës austriake, nënshkruan sot një marrëveshje… Vazhdoni me leximin e ENERGJI ASHTA investon në arsimin e dy nxënësve të shkollës austriake në Shkodër

ENERGJI ASHTA feston ditën e lumit Drin

Kompania prezanton para të ftuarve të vetmin kanal për kalimin e peshqve të ndërtuar në Shqipëri Ashtë 17, Maj 2014 Sot hidrocentrali i Ashtës u rrethua nga një atmosferë veçanërisht festive. Mbështetur nga GIZ Albania, miq dhe të ftuar festuan sot ditën e lumit Drin. Ky aktivitet kremtohet njëkohësisht edhe në Kosovë, Mal të Zi,… Vazhdoni me leximin e ENERGJI ASHTA feston ditën e lumit Drin

Energji Ashta i dhuron një makinë ambulancë bashkisë së Bushatit

Energji Ashta i dhuron një makinë ambulancë Bashkisë së Bushatit duke mbajtur kështu premtimin ndaj komunitetit se është një partner dhe fqinj tek i cili mund të mbështetesh. HEC-i i Ashtës është investimi më i rëndësishëm në fushën e energjisë në dy dekadat e fundit në Shqipëri. Kjo vepër energjetike furnizon që prej datës 1… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta i dhuron një makinë ambulancë bashkisë së Bushatit

Hidrocentrali i Ashtës shënon vitin e parë të suksesshëm të operimit

Hidrocentrali më i madh koncesionar I vënë në punë në Shqipëri po përmbyll vitin e parë të suksesshëm të operimit me një prodhim prej 267 GWh energji elektrike të pastër dhe të destinuar për përdorim shtëpiak, pa shënuar asnjë aksident apo lëndime të stafit dhe pa asnjë ndërprerje të paplanifikuar furnizimi përgjatë gjithë vitit 2013.… Vazhdoni me leximin e Hidrocentrali i Ashtës shënon vitin e parë të suksesshëm të operimit