Energji Ashta pajiset me Certifikatën EN ISO 14001: 2004

Më 30 shtator 2016, TÜV Austria Hellas auditoi Sistemin e Menaxhimit Mjedisor të Energji Ashta Shpk dhe konfirmoi suksesin e implementimit efektiv të këtij sistemi sipas kërkesave të parashikuara të Standardeve Ndërkombëtare ISO 14001:2004.   Certifikimi u realizua në përputhje me procedurat e auditimit dhe certifikimit të TÜV AUSTRIA. Ky proces është subjekt i mbikqyrjes… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta pajiset me Certifikatën EN ISO 14001: 2004

HEC- I ASHTËS HAP DYERT PËR MIQTË E VEGJËL

Data 8 qershor ishte një ditë e veçantë për ekipin e Ashtës. Sot ata mirëpritën në hidrocentral më shumë se 30 nxënës nga shkollat fqinje të Mjedës dhe të Vaut Dejës. Ekipi i Ashtës u angazhua për t‘a bërë të paharruar këtë ditë për fëmijët të cilët patën mundësi të njiheshin me një investim shumë… Vazhdoni me leximin e HEC- I ASHTËS HAP DYERT PËR MIQTË E VEGJËL