Energji Ashta ndez dritat festive në shkollat lokale.

Në afërsi të sezonit festiv, Energji Ashta ka sjellë dhurata në shkollat lokale të Mjedës dhe Vaut të Dejës. Mjediset e secilës shkollë tani janë zbukuruar me pemë Krishtlindje të zbukuruar, duke i dhënë me tepër shkëlqim sezonit të festave. Dhuratat u mirëpritën dhe u vlerësuan veçanërisht nga fëmijët e ciklit të ulët, të cilët… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta ndez dritat festive në shkollat lokale.

Energji Ashta mbështet aktivitetet kulturore lokale.

Në kuadër të përkujtimit ne mbarë botën të 100-vjetorit të përfundimit të Luftës së Dytë Botërore, në Shkodër u organizuan dy aktivitete. Me mbështetjen e Ambasadës Austriake, Bashkisë Shkodër dhe Energji Ashtës u prezantua një libër shumë i mirënjohur midis akademikëve të historisë, pranisë diplomatike dhe dashamirësve të kulturës. Prezantimi i librit u pasua nga… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta mbështet aktivitetet kulturore lokale.

Ri-certifikim i suksesshëm ISO për Hidrocentralin e Ashtës

HEC Ashta me krenari njofton se ka kaluar me sukses ri-certifikimin sipas Standardeve të reja të Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë ISO 14001, version 2015. Energji Ashta është certifikuar nga TÜV Austria për standardet ISO 14001: 2004 që nga shtatori 2016. Kontrolli i suksesshëm i ri-certifikimit të HEC-it Ashta u bë në shtator 2018. Kërkesat… Vazhdoni me leximin e Ri-certifikim i suksesshëm ISO për Hidrocentralin e Ashtës

Banka Austriake e Kontrollit inspekton hidrocentralin e Ashtës

Ministria austriake e Financave dhe Agjencia Austriake e Eksportit të Kredive (OeKB) kryejnë vlerësime të rregullta ex-post të projekteve të mbështetura sipas ligjit austriak të garancive të eksporteve. Këtë vit, ky vlerësim u zhvillua mes datave 10 dhe 12 shtator në Shqipëri dhe Kosovë. Të mërkurën më 12 shtator, delegacioni i kryesuar nga përfaqësuesi i… Vazhdoni me leximin e Banka Austriake e Kontrollit inspekton hidrocentralin e Ashtës

Festimi i 10-vjetorit të partneritetit për të furnizuar Shqipërinë me energji të pastër dhe të rinovueshme

• Festimi i 10-vjetorit të partneritetit për të furnizuar Shqipërinë me energji të pastër dhe të rinovueshme  • Dhjetë vjet nga nënshkrimi i kontratës koncesionare dhe pesë vjet nga nisja e prodhimit të energjisë   2018 është një vit festimesh për Energji Ashtën. Dhjetë vjet më parë mes një krize energjetike kompanitë lider austriake në… Vazhdoni me leximin e Festimi i 10-vjetorit të partneritetit për të furnizuar Shqipërinë me energji të pastër dhe të rinovueshme

Ditët më të ndritshme janë përpara!

Projekti shkollor i Energji Ashtës Ashtë, 6 qershor 2018   Ky është viti i pestë radhazi që fëmijë nga shkollat e Mjedës dhe Vaut të Dejës takohen së bashku me ekipin e Energji Ashtës për të shfaqur shqetësimet e tyre në lidhje me mjedisin dhe vizionin e tyre për një të ardhme më të pastër.… Vazhdoni me leximin e Ditët më të ndritshme janë përpara!