Festimi i 10-vjetorit të partneritetit për të furnizuar Shqipërinë me energji të pastër dhe të rinovueshme

• Festimi i 10-vjetorit të partneritetit për të furnizuar Shqipërinë me energji të pastër dhe të rinovueshme  • Dhjetë vjet nga nënshkrimi i kontratës koncesionare dhe pesë vjet nga nisja e prodhimit të energjisë   2018 është një vit festimesh për Energji Ashtën. Dhjetë vjet më parë mes një krize energjetike kompanitë lider austriake në… Vazhdoni me leximin e Festimi i 10-vjetorit të partneritetit për të furnizuar Shqipërinë me energji të pastër dhe të rinovueshme