Energji Ashta dhuron dhurata fundviti për shkollat fqinje

20 dhjetor 2021

Mjedë/ Vau i Dejës

 

Teksa viti 2021 po mbyllet, Energji Ashta ka vendosur të befasojë shkollat ​​fqinje në Mjedë dhe Vau i Dejës me një dhuratë me shpresën se do të sjellë gëzim dhe shpresë për komunitetet e prekura. Secilës shkollë iu dhuruan 1000.- euro të cilat do të shpenzohen në pajisje shkollore dhe nevoja të tjera.

 

Në këto kohë të pashembullta është e nevojshme të përhapet një mesazh mbështetjeje, por në të njëjtën kohë të inkurajohet çdo nxënës që të arrijë më shumë. Ne duam të mbështesim shkollat ​​në përmirësimin e mjediseve dhe rritjen e kapaciteteve të tyre, sepse besojmë në mundësitë e drejta të mësimdhënies drejt një të ardhmeje të qëndrueshme për të gjithë fëmijët.

Energji Ashta mbështet shkollat ​​lokale që nga viti 2011 dhe angazhohet të jetë një partner i besueshëm për komunitetin lokal.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn