Energji Ashta dhuron dhurata fundviti për shkollat fqinje

20 dhjetor 2021 Mjedë/ Vau i Dejës   Teksa viti 2021 po mbyllet, Energji Ashta ka vendosur të befasojë shkollat ​​fqinje në Mjedë dhe Vau i Dejës me një dhuratë me shpresën se do të sjellë gëzim dhe shpresë për komunitetet e prekura. Secilës shkollë iu dhuruan 1000.- euro të cilat do të shpenzohen në… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta dhuron dhurata fundviti për shkollat fqinje