Energji Ashta dhuron dhurata fundviti për shkollat fqinje

20 dhjetor 2021 Mjedë/ Vau i Dejës   Teksa viti 2021 po mbyllet, Energji Ashta ka vendosur të befasojë shkollat ​​fqinje në Mjedë dhe Vau i Dejës me një dhuratë me shpresën se do të sjellë gëzim dhe shpresë për komunitetet e prekura. Secilës shkollë iu dhuruan 1000.- euro të cilat do të shpenzohen në… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta dhuron dhurata fundviti për shkollat fqinje

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Austrisë viziton HEC-in e Ashtës.

Ministri i Jashtëm i Austrisë, z. Michael Linhart, vizitoi sot hidrocentralin e Ashtës të ndërtuar dhe operuar nga Energji Ashta, projekt – kompani e Verbund dhe EVN. HEC Ashta është hidrocentrali i parë i suksesshëm në Shqipëri. Ai u mirëprit nga Drejtori Menaxhues i Energji Ashtës, Z. Peter Loidl. Së bashku ata diskutuan rreth këtij… Vazhdoni me leximin e Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Austrisë viziton HEC-in e Ashtës.