SH.T. Dr. Alexander Van der Bellen, President Federal i Republikës së Austrisë vizitoi HEC-in e Ashtës

Peter Loidl, Drejtori Menaxhues i projekt-kompanisë Energji Ashta, priti së bashku me ekipin e HEC-it të Ashtës Presidentin e Republikës së Austrisë Alexander Van der Bellen, bashkëshorten e tij Doris Schmidauer, Nënkryetaren e Dhomës Austriake të Tregtisë, Martha Schultz, ambasadorin austriak në Shqipëri, Christian Steiner dhe anëtarët e tjerë të delegacionit dhe i udhëhoqi ata… Vazhdoni me leximin e SH.T. Dr. Alexander Van der Bellen, President Federal i Republikës së Austrisë vizitoi HEC-in e Ashtës