Energji Ashta sponsorizon “Kopsht Ndërkulturor”, një kopsht ndërkulturor në Shkodër

Me shumë kënaqësi dhe përgjegjësi Energji Ashta vendosi të kontribuojë financiarisht për të mbështetur nismën e një pedagogeje austriake së bashku me bashkëshortin e saj që synon të krijojë një kopsht fëmijësh, I cili nga njëra anë të fokusohet tek fëmija si individ dhe nga ana tjetër shfrytëzon pozitivisht diversitetin kulturor në Shkodër. Kjo fole… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta sponsorizon “Kopsht Ndërkulturor”, një kopsht ndërkulturor në Shkodër