Energji Ashta mbështet SHKODRA JAZZFEST

Energji Ashta është krenare të mbështesë një nga eventet më të mëdha artistike në zonën veriore të Shqipërisë, SHKODRA JAZZFEST 2010, që është kthyer në një aktivitet shumë të rëndësishëm për skenën e muzikës JAZZ për të gjithë Shqipërinë si dhe zonën e Mesdheut. Energji Ashta zgjodhi SHKODRA JAZZFEST 2010 me qëllimin për të qenë… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta mbështet SHKODRA JAZZFEST