Energji Ashta: Përfundon me sukses nënshkrimi me EVN

Pas aprovimit të autoriteteve të konkurencës evropiane dhe shqiptare, blerja e aksioneve nga EVN tek projekt-kompania Energji Ashta ka përfunduar ligjërisht. Kështu EVN zotëron 50% të project-kompanisë Energji Ashta – menaxhimi i përgjithshëm i ndërtimit dhe operimit të HEC-it të Ashtës mbetet përgjegjësi e VERBUND Duke filluar nga sot, EVN është bërë ligjërisht një aksionar… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta: Përfundon me sukses nënshkrimi me EVN