HEC i Ashtës mirëpret shkollën austriake në shkodër dhe mbështet 2 nxënës

Nxënës të shkollës austriake “Peter Mahringer” vizituan më 24 shkurt hidrocentralin e Ashtës. Shkolla Austriake “Peter Mahringer” është shkolla me e re e gjashtë shkollave austriake të hapura jashtë vendit. Shkolla u themelua në vitin 2007 me bashkëpunimin e ministrive të arsimit shqiptare dhe austriake. Kjo është një shkollë e mesme ne profilin e Teknologjisë… Vazhdoni me leximin e HEC i Ashtës mirëpret shkollën austriake në shkodër dhe mbështet 2 nxënës