Anëtarë të Parlamentit austriak vizitojnë HEC-in e Ashtës

Grupi i delegatëve nga Austria, së bashku më përfaqësues të kompanisë “Energji Ashta” Mbrapa: krani i lëvizshëm në sheshin e ndërtimit. Me rastin e një udhëtimi në kuadrin e njohjes më nga afër të zhvillimeve, historisë dhe kulturës së Shqipërisë, një grup përfaqësuesish austriakë nga sindikata kryen një vizitë në sheshin e ndërtimit të HEC-it… Vazhdoni me leximin e Anëtarë të Parlamentit austriak vizitojnë HEC-in e Ashtës