VERBUND dhe EVN përurojnë hidrocentralin e Ashtës në Shqipëri

Maria Enzersdorf, Shkodër, Vjenë; 18.9.2012. Shoqëria e projektit "Energji Ashta" dhe pronarët e saj VERBUND dhe EVN përurojnë sot në Shqipëri një risi mbarëbotërore: ndërtimin e hidrocentralit më të madh me teknologjinë Matrix duke përdorur turbinat e vogla. Hidrocentrali i Ashtës është ndërtuar përgjatë 30 muajve të fundit në veri të Shqipërisë, në afërsi të… Vazhdoni me leximin e VERBUND dhe EVN përurojnë hidrocentralin e Ashtës në Shqipëri