Energji Ashta ndez dritat e festës në Shkodër

Ky fund viti ka qenë veçanërisht i ndriçuar për qytetin e Shkodrës. BID (Bussiness Improvement District) Shkodra në bashkëpunim me sponsorë të tjerë si Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit , Energji Ashta dhe Bashkia Shkodër organizuan më 19 dhjetor 2015 festivalin “Shend e Verë Dritash”. Për ta bërë sa më tërheqëse zonën ishin organizuar shumë ngjarje… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta ndez dritat e festës në Shkodër