Agjencia Austriake për Zhvillim dhe përfaqësues të mediave vizitojnë HEC-in e Ashtës

Sot, më 6 prill 2017, Agjencia Austriake për Zhvillim në Shqipëri sëbashku me një numër gazetarësh lokalë vizituan HEC-in Ashta në kuadër të një turi vizitash mes investimeve private dhe shtetërore austriake në Shqipëri.   Gjatë vizitës së përfaqësuesve të Agjencisë Austriake për Zhvillim në Shqipëri, ata u njohën me projektin e suksesshëm të Ashtës… Vazhdoni me leximin e Agjencia Austriake për Zhvillim dhe përfaqësues të mediave vizitojnë HEC-in e Ashtës