Standarde të larta sigurie në hidrocentralin e Ashtës

Energji Ashta ka ngritur një sistem menaxhimi emergjencash dhe krizash. Gjatë viteve të fundit, stafi i Energji Ashtës është trajnuar në ndjekjen e procedurave të emergjencave dhe krizave bazuar në planin e brendshëm të menaxhimit të emergjencave. Pas përfundimit të fazës përgatitore, Energji Ashta organizoi një ushtrim emergjence në terren më datë 29 gusht 2017.… Vazhdoni me leximin e Standarde të larta sigurie në hidrocentralin e Ashtës

Për të katërtin vit radhazi Energji Ashta dhe shkollat e zonës përreth mbështesin mjedisin

Që nga viti 2013 Energji Ashta punon shumë afër me komunitetet lokale për të ndihmuar në rritjen e ndërgjegjësimit në lidhje me menaxhimin e mbeturinave dhe mbrojtjen e mjedisit. Anëtarët më aktivë të komunitetit, fëmijët e shkollave lokale të Mjedës dhe Vaut i Dejës janë kontribuesit më të vlefshëm për të përhapur mesazhet që kompania… Vazhdoni me leximin e Për të katërtin vit radhazi Energji Ashta dhe shkollat e zonës përreth mbështesin mjedisin

“Një sistem drejtësie i pavarur, funksional dhe i besueshëm është faktor i domosdoshëm për të gjithë!”

FIAA: Cilat kanë qenë sfidat më të mëdha që ju është dashur të kapërcenit gjatë katër viteve të para të fazës së shfrytëzimit të hidrocentalit të Ashtës?   Dietmar Reiner: Kemi investuar më shumë se 200 milion euro, deri në fund të vitit 2012, për të ndërtuar një hidrocentral bashkëkohor. VERBUND dhe partneri i tij… Vazhdoni me leximin e “Një sistem drejtësie i pavarur, funksional dhe i besueshëm është faktor i domosdoshëm për të gjithë!”

Agjencia Austriake për Zhvillim dhe përfaqësues të mediave vizitojnë HEC-in e Ashtës

Sot, më 6 prill 2017, Agjencia Austriake për Zhvillim në Shqipëri sëbashku me një numër gazetarësh lokalë vizituan HEC-in Ashta në kuadër të një turi vizitash mes investimeve private dhe shtetërore austriake në Shqipëri.   Gjatë vizitës së përfaqësuesve të Agjencisë Austriake për Zhvillim në Shqipëri, ata u njohën me projektin e suksesshëm të Ashtës… Vazhdoni me leximin e Agjencia Austriake për Zhvillim dhe përfaqësues të mediave vizitojnë HEC-in e Ashtës