Për të katërtin vit radhazi Energji Ashta dhe shkollat e zonës përreth mbështesin mjedisin

Që nga viti 2013 Energji Ashta punon shumë afër me komunitetet lokale për të ndihmuar në rritjen e ndërgjegjësimit në lidhje me menaxhimin e mbeturinave dhe mbrojtjen e mjedisit. Anëtarët më aktivë të komunitetit, fëmijët e shkollave lokale të Mjedës dhe Vaut i Dejës janë kontribuesit më të vlefshëm për të përhapur mesazhet që kompania… Vazhdoni me leximin e Për të katërtin vit radhazi Energji Ashta dhe shkollat e zonës përreth mbështesin mjedisin