Banka Austriake e Kontrollit inspekton hidrocentralin e Ashtës

Ministria austriake e Financave dhe Agjencia Austriake e Eksportit të Kredive (OeKB) kryejnë vlerësime të rregullta ex-post të projekteve të mbështetura sipas ligjit austriak të garancive të eksporteve. Këtë vit, ky vlerësim u zhvillua mes datave 10 dhe 12 shtator në Shqipëri dhe Kosovë. Të mërkurën më 12 shtator, delegacioni i kryesuar nga përfaqësuesi i… Vazhdoni me leximin e Banka Austriake e Kontrollit inspekton hidrocentralin e Ashtës