Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Austrisë viziton HEC-in e Ashtës.

Ministri i Jashtëm i Austrisë, z. Michael Linhart, vizitoi sot hidrocentralin e Ashtës të ndërtuar dhe operuar nga Energji Ashta, projekt – kompani e Verbund dhe EVN. HEC Ashta është hidrocentrali i parë i suksesshëm në Shqipëri. Ai u mirëprit nga Drejtori Menaxhues i Energji Ashtës, Z. Peter Loidl. Së bashku ata diskutuan rreth këtij… Vazhdoni me leximin e Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Austrisë viziton HEC-in e Ashtës.