Verbund dhe projekt kompania Energji Ashta do nisin ndertimin e HEC-it në Mars 2010

Verbund, kompania kryesuese e energjisë elektrike në Austri dhe ndër kompanitë më të mira të prodhimit të energjisë elektrike në Evropë do të nisë në fillim të marsit 2010 punimet për ndërtimin e hidrocentralit më të madh matrix në Shqipëri. Projekt kompania “Energji Ashta”ka marrë të gjitha lejet e nevojshme për fillimin e punimeve dhe… Vazhdoni me leximin e Verbund dhe projekt kompania Energji Ashta do nisin ndertimin e HEC-it në Mars 2010