ENERGJI ASHTA investon në arsimin e dy nxënësve të shkollës austriake në Shkodër

Në vazhdim të angazhimit për të investuar në fushën e arsimit në komunitetin pranë HEC-it të Ashtës, projekt-kompania Energji Ashta formalizoi sot iniciativën për të mbështetur financiarisht dy nxënës të shkollës austriake “Peter Mahringer” në Shkodër. Dietmar Reiner, Drejtor Menaxhues i kompanisë Energji Ashta dhe Gerlinde Tagini, drejtoresha e shkollës austriake, nënshkruan sot një marrëveshje… Vazhdoni me leximin e ENERGJI ASHTA investon në arsimin e dy nxënësve të shkollës austriake në Shkodër