Ditët më të ndritshme janë përpara!

Projekti shkollor i Energji Ashtës Ashtë, 6 qershor 2018   Ky është viti i pestë radhazi që fëmijë nga shkollat e Mjedës dhe Vaut të Dejës takohen së bashku me ekipin e Energji Ashtës për të shfaqur shqetësimet e tyre në lidhje me mjedisin dhe vizionin e tyre për një të ardhme më të pastër.… Vazhdoni me leximin e Ditët më të ndritshme janë përpara!