Energji Ashta mbështet aktivitetet kulturore lokale.

Në kuadër të përkujtimit ne mbarë botën të 100-vjetorit të përfundimit të Luftës së Dytë Botërore, në Shkodër u organizuan dy aktivitete. Me mbështetjen e Ambasadës Austriake, Bashkisë Shkodër dhe Energji Ashtës u prezantua një libër shumë i mirënjohur midis akademikëve të historisë, pranisë diplomatike dhe dashamirësve të kulturës. Prezantimi i librit u pasua nga… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta mbështet aktivitetet kulturore lokale.