ENERGJI ASHTA Shpk dhe ANDRITZ nënshkruajnë marrëveshje

Grac/Vjenë , Shtator 17, 2009. ENERGJI ASHTA Shpk dhe grupi ndërkombëtar për tekonogjinë ANDRITZ nënshkruan një marrëveshje mbi pajisjet elektro-mekanike për hidrocentralin e Ashtës duke vënë në përdorim teknologjinë e provuar të ANDRITZ, HYDROMATRIX. Vlera e porosisë për ANDRITZ është afërsisht 100 millionë euro. HEC-i është programuar të nisë punën në vitin 2012. ANDRITZ HYDRO… Vazhdoni me leximin e ENERGJI ASHTA Shpk dhe ANDRITZ nënshkruajnë marrëveshje

Energji ASHTA, SIGAL dhe përfaqësues lokalë venë në test aftësite e tyre fizike

Energji Ashta, SIGAL dhe përfaqësues lokalë takohen në Shkodër për të vënë në provë aftësitë e tyre mendore dhe fizike Në Austri por edhe në tregjet kryesor ku operon, Verbund-i është i njohur për politikën e vet të qëndrueshme të biznesit ashtu edhe për angazhimin aktiv për punonjësit e tij. Kompania është e bindur se… Vazhdoni me leximin e Energji ASHTA, SIGAL dhe përfaqësues lokalë venë në test aftësite e tyre fizike

Ceremonia e Inaugurimit

E hënë, 25 Maj 2009 shënon për Verbundin dhe projekt-kompaninë “Energji Ashta sh.p.k”ceremoninë e inaugurimit të ndërtimit të hidrocentrali me kapacitet më se 50 MW në Ashtë, në veri të Shqipërisë, në afërsi të qyetit të katërt për nga madhësia të vendit, Shkodrës. Duke filluar nga viti 2012 hidrocentrali i Ashtës do të sigurojë energji… Vazhdoni me leximin e Ceremonia e Inaugurimit