Energji Ashta bashkon forcat me shkollat lokale për të mbrojtur mjedisin

Ceremonia e dhënies së çmimeve për projektin e qëndrueshëm “Ta ruajmë të bukur komunën tonë. Trego vlerat, hidh në kosh plehrat” Mjedë/Vau i Dejës, 27 Maj 2014 Data 27 Maj shënoi finalizimin e një projekti mjedisor mjaft të gjerë dhe ambicioz “T‘a ruajmë të bukur komunën tonë. Trego vlerat, hidh në kosh plehrat” të iniciuar… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta bashkon forcat me shkollat lokale për të mbrojtur mjedisin

ENERGJI ASHTA investon në arsimin e dy nxënësve të shkollës austriake në Shkodër

Në vazhdim të angazhimit për të investuar në fushën e arsimit në komunitetin pranë HEC-it të Ashtës, projekt-kompania Energji Ashta formalizoi sot iniciativën për të mbështetur financiarisht dy nxënës të shkollës austriake “Peter Mahringer” në Shkodër. Dietmar Reiner, Drejtor Menaxhues i kompanisë Energji Ashta dhe Gerlinde Tagini, drejtoresha e shkollës austriake, nënshkruan sot një marrëveshje… Vazhdoni me leximin e ENERGJI ASHTA investon në arsimin e dy nxënësve të shkollës austriake në Shkodër

ENERGJI ASHTA feston ditën e lumit Drin

Kompania prezanton para të ftuarve të vetmin kanal për kalimin e peshqve të ndërtuar në Shqipëri Ashtë 17, Maj 2014 Sot hidrocentrali i Ashtës u rrethua nga një atmosferë veçanërisht festive. Mbështetur nga GIZ Albania, miq dhe të ftuar festuan sot ditën e lumit Drin. Ky aktivitet kremtohet njëkohësisht edhe në Kosovë, Mal të Zi,… Vazhdoni me leximin e ENERGJI ASHTA feston ditën e lumit Drin

Energji Ashta i dhuron një makinë ambulancë bashkisë së Bushatit

Energji Ashta i dhuron një makinë ambulancë Bashkisë së Bushatit duke mbajtur kështu premtimin ndaj komunitetit se është një partner dhe fqinj tek i cili mund të mbështetesh. HEC-i i Ashtës është investimi më i rëndësishëm në fushën e energjisë në dy dekadat e fundit në Shqipëri. Kjo vepër energjetike furnizon që prej datës 1… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta i dhuron një makinë ambulancë bashkisë së Bushatit

Energji Ashta i dhuron 10 laptopë të përdorur shkollës 9-vjeçare “Prekë Cali” në komunën e Bushatit

Më 24 maj Energji Ashta i dhuroi 10 laptopë të përdorur shkollës fillorë “Prekë Cali” në Komunën e Bushatit. Kjo shkollë është një nga ndërtesat e shumta të prekura rëndë nga përmbytjet e fillimvitit 2010. Gjatë kësaj ngjarjeje të gjithë kompjuterët e shkollës u dëmtuan ndërsa mësimet e informatikës jepeshin vetëm nga ana teorike. Gjatë… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta i dhuron 10 laptopë të përdorur shkollës 9-vjeçare “Prekë Cali” në komunën e Bushatit

Energji Ashta siguron 3500 Euro për shkollat ne Shqipëri

Në tetor të vitit 2011, Energji Ashta një kompani e përbashkët 50:50 mes VERBUND dhe EVN një konkurs vizatimi ku morën pjesë nëntë shkolla 9-vjeçare nga Komuna e Bushatit dhe Bashkia e Vaut të Dejës. Nxënësit patën mundësinë të vizitojnë sheshin e ndërtimit të HEC-it të Ashtës dhe më pas të vizatonin një pikturë me… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta siguron 3500 Euro për shkollat ne Shqipëri

HEC i Ashtës mirëpret shkollën austriake në shkodër dhe mbështet 2 nxënës

Nxënës të shkollës austriake “Peter Mahringer” vizituan më 24 shkurt hidrocentralin e Ashtës. Shkolla Austriake “Peter Mahringer” është shkolla me e re e gjashtë shkollave austriake të hapura jashtë vendit. Shkolla u themelua në vitin 2007 me bashkëpunimin e ministrive të arsimit shqiptare dhe austriake. Kjo është një shkollë e mesme ne profilin e Teknologjisë… Vazhdoni me leximin e HEC i Ashtës mirëpret shkollën austriake në shkodër dhe mbështet 2 nxënës

Energji Ashta mbështet SHKODRA JAZZFEST

Energji Ashta është krenare të mbështesë një nga eventet më të mëdha artistike në zonën veriore të Shqipërisë, SHKODRA JAZZFEST 2010, që është kthyer në një aktivitet shumë të rëndësishëm për skenën e muzikës JAZZ për të gjithë Shqipërinë si dhe zonën e Mesdheut. Energji Ashta zgjodhi SHKODRA JAZZFEST 2010 me qëllimin për të qenë… Vazhdoni me leximin e Energji Ashta mbështet SHKODRA JAZZFEST

Verbund siguron ndihmë pas përmbytjeve në veri të Shqipërisë

Pas përmbytjeve shkatërrimtare në veri të Shqipërisë, Verbund në bashkëpunim me Caritas-in austriak dhe Kryqin e Kuq mbështet viktimat e fatkeqësisë me pako ndihmash ushqimore. Më 7 janar 2010, qeveria shqiptare shpalli gjendje të jashtëzakonshme. Në komunën e Bushatit mbi lumin Drin (komuna në të cilën do të ndërtohet hidrocentrali i Ashtës nga kompania e… Vazhdoni me leximin e Verbund siguron ndihmë pas përmbytjeve në veri të Shqipërisë